Burhanettin Duran, TRT World Forum 2026 kapsamında Suriye Enformasyon Bakanı Halid Fevvaz Zarur ile medya ve iletişim iş birliğini görüştü.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, TRT World Forum 2026 kapsamında ülkede bulunan Suriye Enformasyon Bakanı Halid Fevvaz Zarur ile bir araya geldi.
Görüşmede iki ülke arasındaki medya ve iletişim alanındaki iş birliği imkânları ele alındı. Duran, bu görüşmeye ilişkin NSosyal hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.
Duran, Suriye’nin yeniden yapılanma sürecinde kurumsal kapasitenin geliştirilmesinin ve iletişim altyapısının güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Karşılıklı tecrübe paylaşımının bu süreçte değerli olduğunu belirtti.
Duran, Türkiye ile Suriye arasındaki dostluk ve komşuluk ilişkilerinin her alanda gelişmesini temenni ettiğini ifade etti. Açıklamasında konuk Bakan Zarur’a ve heyetine teşekkür etti.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.