Çankaya’da Yaşanan Olay Detaylarıyla Ortaya Çıktı Akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Güvenevler Mahallesi’nde meydana gelen feci olayda, eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında tartışma çıktı….
Akşam saatlerinde Çankaya ilçesi Güvenevler Mahallesi’nde meydana gelen feci olayda, eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Bedirhan Şener, anneannesi Çetiner’i tabancayla rehin aldı. Şener’in bu hareketi üzerine Abdüllatif Şener, durumu polis ekiplerine bildirdi ve olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Özel harekat polislerinin de sevk edildiği bölgede, Bedirhan Şener’in tabancasını ateşlemesi sonucu anneannesi Çetiner vuruldu. Leyla Çetiner, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybetti.
Bedirhan Şener’in psikolojik sorunları bulunduğu iddia edilirken, henüz belirlenemeyen nedenle anneannesini vurduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Şener polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olayı duyan mahalle sakinleri arasında büyük şaşkınlık yaşanırken, olaya tanıklık eden komşular, yaşananları büyük bir şaşkınlıkla anlattılar.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.