Samsun’da Ankara-Samsun Karayolu üzerinde altı aracın karıştığı zincirleme kazada bir kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Samsun’da, Ankara-Samsun Karayolu üzerindeki 19 Mayıs Tüneli girişinde altı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı. Paşapınar mevkisinde meydana gelen olayda, sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri hızla müdahale etti. Yaralı B.N.Y. ambulansla Havza Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, otomobil, cip ve hafif ticari araçların da aralarında bulunduğu altı aracın çarpıştığı kazayı gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekipler, kaza yerinde güvenlik önlemleri alarak yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.
Kazada araçlarda bulunan bazı yolcular olay yerinde ayakta muayene edildi. Hafif yaralanan B.N.Y., ambulansla Havza Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer araçlardaki sürücü ve yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Kaza nedeniyle Ankara-Samsun Karayolu’nun Samsun istikametindeki tek şeridi bir süre ulaşıma kapandı. Trafik akışı, ekiplerin yönlendirmesiyle diğer şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yolun tamamen trafiğe açılması için çalışmalar yapıldı.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.