Erzincan’da Gaziler Rafting Etkinliğinde Buluştu Erzincan Valiliği tarafından düzenlenen Gaziler Günü dolayısıyla Karasu Nehri’nde rafting etkinliği gerçekleştirildi. Gaziler, eşsiz doğanın arasında heyecan dolu bir gün geçirdi. Türk Bayrağı’nın da açıldığı…
Erzincan Valiliği tarafından düzenlenen Gaziler Günü dolayısıyla Karasu Nehri’nde rafting etkinliği gerçekleştirildi. Gaziler, eşsiz doğanın arasında heyecan dolu bir gün geçirdi. Türk Bayrağı’nın da açıldığı etkinlikte bir araya gelen gaziler, birlikte vakit geçirdi.
Ordu’da Ünye ilçesinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. İstanbul Şişli’de ise Atatürk Evi Müzesi’nden Maçka Sanat Parkı’na yürüyüş düzenlendi. Şişli Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından Atatürk büstüne çiçek bırakıldı.
Ankara’nın Kahramankazan ve Beypazarı ilçelerinde törenler düzenlendi. Kahramankazan’da Milli Egemenlik Alanı’nda yapılan törende gaziler ve şehit aileleri bir araya geldi. İzmir’in Ödemiş ilçesinde de Hükümet Meydanı’nda tören düzenlendi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şube Başkanı, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarına vurgu yaptı.
Kırklareli Valiliği tarafından Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte gaziler gençlerle dart ve basketbol oynadı. Muğla’nın ilçelerinde de törenler gerçekleştirildi. Datça ve Dalaman’daki programlarda Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu, fidan dikimi yapıldı.
Van’da bir araya gelen gaziler, Türk bayraklarıyla valiliğe kadar yürüdü. Törende Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi Başkanı, gazilerin ülkenin bağımsızlığı ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmeye hazır olduklarını belirtti.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.