Fuzuli Aydoğdu HSK Başkanvekilliği ve 2. Daire Başkanlığına Seçildi Nişan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, HSK Genel Kurul toplantısında Fuzuli Aydoğdu’nun HSK Başkanvekilliği ve 2. Daire Başkanlığına seçildiğini duyurdu….
Nişan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, HSK Genel Kurul toplantısında Fuzuli Aydoğdu’nun HSK Başkanvekilliği ve 2. Daire Başkanlığına seçildiğini duyurdu. Ayrıca, 2. Daire üyeliklerine Cengiz Aydemir, Alişan Tiryaki, Çetin Arslan, Serdar Ateş ve Seyfi Han’ın seçildiğini belirtti.
Tunç, toplantıda ayrıca HSK 1. Daire Başkanlığına Turan Kuloğlu’nun seçildiğini ifade etti. Daire üyelerinin ise Bülent Küfüdür, Hakan Yüksel, Havvanur Yurtsever ve Sait Özdemir’den oluştuğunu duyurdu.
HSK daire başkanlarına ve üyelerine görevlerinde üstün muvaffakiyet dileyen Tunç, seçimin yargı teşkilatı, ülke ve millet için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.