MEB’in Öğretmenler Günü Kutlamaları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile belirlenen hedeflere ulaşmada öğretmenlerin önemini vurgulayan bir dizi etkinlik düzenliyor. Öğretmenler Ankara’da Ağırlanacak MEB Milli Eğitim Akademisi…
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile belirlenen hedeflere ulaşmada öğretmenlerin önemini vurgulayan bir dizi etkinlik düzenliyor.
MEB Milli Eğitim Akademisi Başkanlığı tarafından koordine edilen etkinlikler kapsamında, 81 ilden öğretmenler 21-26 Kasım tarihlerinde Ankara’da ağırlanacak.
Öğretmenler, Ankara’da çeşitli etkinliklere katılacak. Bugün fidan dikimi ve anıt ziyareti yapılacak. Yarın Kızılay Metro Fuaye Alanı’nda öğretmenler arası fotoğraf yarışması sergisinin açılışı ve TUSAŞ’ın tesis ziyareti gerçekleşecek.
23 Kasım’da öğretmenler çeşitli müzeleri ve tarihi mekanları ziyaret edecek. 24 Kasım’da ise Anıtkabir ziyareti yapılacak.
24 Kasım’da Anıtkabir ziyaretinin ardından öğretmenler, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ni ve 15 Temmuz Demokrasi Müzesi’ni gezecek. Ayrıca 15 bin sözleşmeli öğretmenin atama kuralarının yapılacağı programa katılacaklar.
25 Kasım’da 2. Maarif Kongresi, “Demokrasi, İnsan Hakları ve Kardeşlik” temasıyla yapılacak. Öğretmenler, saha deneyimlerini paylaşarak eğitim sisteminin güçlenmesine katkı sağlayacaklar.
Kongreye katılan öğretmenler, etkinliklerin son gününde Ankara’daki tarihi ve kültürel yerleri de gezecekler.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.