Çelik, Netanyahu Hükümetini Sert Bir Dille Eleştirdi Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada İsrail’in İran’a yönelik saldırısını kınayarak, “Soykırımcı Netanyahu şebekesinin komşumuz İran’a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz.” ifadelerini kullandı….
Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada İsrail’in İran’a yönelik saldırısını kınayarak, “Soykırımcı Netanyahu şebekesinin komşumuz İran’a yönelik saldırısını şiddetle kınıyoruz.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Gazze’de devam eden soykırıma ve Lübnan’a yapılan saldırılara da değinen Çelik, Netanyahu hükümetini katliam şebekesi olarak nitelendirdi.
Çelik, İsrail’in bölgede ve dünya barışı için bir tehdit oluşturduğunu vurgulayarak, “Netanyahu şebekesine karşı uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırıyoruz.” dedi. Devletlerin egemenliğini hiçe sayan bu şebekenin durdurulması gerektiğini belirten Çelik, bölgenin ateş çemberine çevrildiğini ifade etti.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.