Yüksek Maliyetli Sözleşmeler Eleştirisi Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, divan kurulu toplantısında geçmiş yönetimleri eleştirerek yüksek maliyetli sözleşmelerin kulübe zarar verdiğini belirtti. Arat, feshedilen veya kiralık gönderilen 42 sporcuya Beşiktaş’ın…
Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, divan kurulu toplantısında geçmiş yönetimleri eleştirerek yüksek maliyetli sözleşmelerin kulübe zarar verdiğini belirtti. Arat, feshedilen veya kiralık gönderilen 42 sporcuya Beşiktaş’ın maaş ödediğini, bu transferlerin kulübe yüksek maliyetler getirdiğini vurguladı.
Arat, transfer politikalarını savunarak iyi bir takım oluşturduklarını söyledi. Transfer komitesinin titiz çalıştığını belirten Arat, Beşiktaş taraftarlarından takımlarına sahip çıkmalarını istedi. Arat, genç ve tecrübeli oyuncuların uyum içinde olduğunu ve bu sezonun başarılı geçmesi için destek istedi.
Önceki üyeliklerde yaşanan usulsüzlükleri de gündeme getiren Arat, Beşiktaş’ta ‘benim oyum var ben sizi seçtiririm’ anlayışına son verdiklerini belirtti.
Arat, İzmir ve Ankara’da güneş enerjisi panelleri yapmak için arsalar tahsis ettiklerini açıkladı. Ayrıca, geçmiş yönetimlerin tesis gelirlerini düşük tuttuğunu söyleyerek hukuki süreç başlattıklarını ve adaletin Beşiktaş’a hakkının teslim edilmesi gerektiğini vurguladı.
Beşiktaş Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Önder Yiğit, siyah-beyazlı kulübe 4 daire bağışladı. Arat, Yiğit’e teşekkür ederek kartal heykeli hediye etti.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.