Katar’da düşen askeri helikopterde şehit olan 7 kişi için cenaze namazı kılındı. Törene Katar Emiri ve Türk Büyükelçisi katıldı.
Katar’da düşen askeri helikopterde şehit olan 7 kişi için Doha’daki İmam Muhammed bin Abdülvahhab Camii’nde cenaze namazı kılındı. Törene Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ve Türkiye’nin Doha Büyükelçisi de katılım sağladı.
Milli Savunma Bakanlığı, Katar’da görevli askeri helikopterin düşmesi sonucu 1’i Türk Silahlı Kuvvetleri personeli, 2’si ASELSAN çalışanı olmak üzere toplam 7 kişinin şehit olduğunu duyurdu.
Katar’da şehit olan Türk askeri personellerin Hv.Svn.Bnb. Sinan Taştekin, Süleyman Cemre Kahraman ve İsmail Enes Can olduğu açıklandı. Cenaze namazına Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani ve devlet yetkilileri ile Türkiye’nin Doha Büyükelçisi katıldı.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.