Toprak Razgatlıoğlu İkinci Dünya Şampiyonluğuna Göz Kırpıyor Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 12. ve son ayağında İspanya’da şampiyonluk için mücadele ediyor. Şampiyonluk İçin Jerez Pisti’nde Büyük…
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) 12. ve son ayağında İspanya’da şampiyonluk için mücadele ediyor.
Jerez’de gerçekleştirilecek 12. ve son etapta, Toprak’ın en yakın rakibi Nicolo Bulega ile puan farkını 37 ve üzerinde tutması durumunda şampiyonluğu garantileyecek.
Toprak Razgatlıoğlu, WSBK’de üst üste 13 yarışı birinci tamamlayarak organizasyon tarihinin seri birincilik rekorunu kırdı. Toprak kariyerinde 56 birincilik elde ederek adını duyurdu.
Sakatlık yaşayıp yarışlara ara veren Toprak, dönüş yaptığı yarışlarda gösterdiği performansla şampiyonluğa adaylığını pekiştirdi. İspanya’daki son yarışlar öncesi önemli bir avantaj elde etti.
Yamaha’dan ayrılıp Rokit BMW Takımı’yla anlaşan Toprak, yeni takımıyla gösterdiği performansla şampiyonluk için iddialı olduğunu kanıtladı.
Halk Gazetesi, ülke gündemini objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla takipçilerine ulaştırmayı amaçlayan, dijital haber platformudur. Okurlarına doğru, hızlı ve güvenilir bilgi sunma ilkesiyle, şeffaf ve sorumlu gazetecilik anlayışını benimsiyoruz.