1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Valorant Hesabı Satın Alınır Mı?
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Play-off Mücadelesine Hazırlanıyor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Play-off Mücadelesine Hazırlanıyor

​​​​​​​Galatasaray'ın 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlamasıyla birlikte futbolseverler, gözlerini Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi.

A+A-

Bu heyecanla, Galatasaray'ın önümüzdeki maçlarının zamanı ve muhtemel rakipleri merak konusu oldu. Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla yol alan Galatasaray, play-off turundan mücadele ederek gruplara katılma şansı elde etti. Ancak bu başarı için önce play-off maçlarını geçmek gerekiyor.

Play-off turundaki maçlar, rövanş usulüyle oynanacak. Galatasaray, 2024-2025 sezonunda ilk maçına 20-21 Ağustos 2024 tarihinde çıkacak. Muhtemel rakipler arasında Ukrayna, Sırbistan, İsviçre, Hırvatistan, Macaristan gibi ülkelerden takımlar bulunuyor. Rakiplerimizin kimler olacağı ise 5 Ağustos'ta yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

Muhtemel rakipler arasında Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Kızıl Yıldız (Sırbistan), Young Boys (İsviçre), Dinamoz Zagreb (Hırvatistan) gibi güçlü takımlar yer alıyor. Bununla birlikte Maccabi Tel Aviv (İsrail), Bodo Glimt (Norveç), Ferençvaroş (Macaristan), Karabağ (Azerbaycan), Slovan Bratislava (Slovakya) gibi ekipler de mücadele edecekler.

Şampiyonlar Ligi'nde diğer büyük takımların da yer aldığı gruplar ise oldukça heyecan verici. İngiltere'den Manchester City, Arsenal, Liverpool, Aston Villa gibi takımlar; İspanya'dan Real Madrid, Barcelona, Girona, Atletico Madrid gibi ekipler; Almanya'dan Bayern Münih, Bayer Leverkusen, RB Leipzig, Borussia Dortmund, Stuttgart gibi güçlü takımlar; İtalya'dan İnter, Milan, Juventus, Bologna, Atalanta gibi kulüpler; Fransa'dan Paris Saint-Germain, Monaco, Brest; Hollanda'dan Feyenoord, PSV Eindhoven; Portekiz'den Sporting Lizbon, Benfica gibi ekipler yer alacaklar.

Galatasaray, bu rekabet dolu ortamda Şampiyonlar Ligi'nde taraftarlarını gururlandırmak için hazırlıklarını sürdürüyor. deneme bonusu 2025

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.